Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KLANT PAKT VUURWAPEN OVERVALLER MAASSLUIS AF

MAASSLUIS- De overvaller van de Primera in Maassluis is er vandoor gegaan met de sieraden van een medewerkster. Een klant raakte gewond terwijl een andere klant het vuurapen en de tas afhandig maakte van de overvaller.

De overvaller kwam rond 10.30 uur de winkel aan de Zuidvliet binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een vuurwapen en gaf haar ook een klap. De overvaller griste toen de sieraden van de medewerkster weg. Hij sloeg op de vlucht nadat een klant in de winkel zich ermee bemoeide. Er ontstond een korte worsteling waarbij de klant ook gewond is geraakt aan zijn gezicht. Tijdens zijn vlucht heeft de overvaller een andere getuige de tas van de overvaller en zijn vuurwapen af weten te pakken.

De politie stelde een uitgebreid onderzoek in de omgeving in naar de dader. Hij werd niet meer aangetroffen. Het regionale overvallenteam  zet het onderzoek naar de verdachte voort.

Na de overval is de dader gevlucht richting de Van Schendelstraat. Het gaat om een man van 1.80 m lang, tussen de 20 en 25 jaar. Hij heeft een vlassig snorretje en droeg een gele jas. Heeft u meer informatie of weet u wie de overval heeft gepleegd? Neem dan contact op met 0900-8844. Dit kan natuurlijk ook anoniem via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *