WATERWEG ACTUEEL

KISS & RIDE ZONE ZIEKENHUIS SCHIEDAM NIET BEREIKBAAR

KISS & RIDE ZONE ZIEKENHUIS SCHIEDAM NIET BEREIKBAAR

SCHIEDAM- De Kiss & Ride zone bij het Vlietland Ziekenhuis aan de Schiedamseweg is tot vrijdag 22 juni 2018 niet bereikbaar door werkzaamheden bij station Schiedam-Nieuwland. U kunt gebruikmaken van de Kiss & Ride zone aan de andere zijde van het ziekenhuis op het Vlietlandplein 2.

Kiss & Ride’-zones zijn parkeerstroken bedoeld om passagiers van personenauto’s af te zetten of op te halen en meteen weer verder te rijden. Het is verboden langere tijd te parkeren op de zone.

Ziekenhuizen zien het faciliteren van halen en brengen vaak als gastvrijheid en een vereiste om patiënten die slecht ter been zijn of een verminderde weerstand hebben, dicht bij de deur te kunnen laten uitstappen. Men arriveert bij ziekenhuizen vaak met een bepaalde persoonlijke spanning, omdat de reden van een bezoek aan het ziekenhuis vaak niet erg aangenaam is. Door die spanning blijken weggebruikers de borden nauwelijks te lezen, wat leidt tot verkeerd gebruik van de Kiss & Ride zone.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

juni 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *