RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KINDERVOORSTELLING DORA LIVE IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Na het succes van De Stad met het Verloren Speelgoed komt kinderheldin Dora – bekend van Nick Jr. – opnieuw naar het theater. Samen met haar vriendjes hijst ze de zeilen voor een heus Piratenavontuur. En wat voor één. Dora Live! Dora’s Piratenavontuur zit vol met zang, dans en interactie en stimuleert de kinderen om mee te helpen, denken, zingen en dansen. Alle kinderen vanaf 3 jaar zijn woensdag 13 mei, om 14.00 uur en om 16.00 uur, van harte welkom in het Schiedamse Theater. Toegang 21,50 euro.
Dora 2
Dora, Diego en hun beste vriend Boots, maar ook Rugzak, Kaart en haar andere vriendjes moeten de piratenbiggetjes zien bij te houden. Maar de route is nog niet zo gemakkelijk. Zo moeten ze langs de dansende berg, de zotte zingende brug en nog veel meer spannende, vrolijke en grappige hindernissen. Dora en haar vriendjes roepen de jonge bezoekers dan ook op om een handje te helpen. Maar pas op voor Zwieber!

De voorstelling wordt in Nederland geproduceerd door Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Nickelodeon. Na afloop van de voorstelling komen Dora en haar vrienden naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Dora Live! Dora’s Piratenavontuur is woensdag 13 mei, om 14.00 & 16.00 uur, te zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 21,50. Reserveren kan via de kassa van Theater aan de Schie, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *