Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KINDERVOORSTELLING (2+) ‘WOEZEL & PIP’ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De allerliefste hondjes van Nederland, Woezel & Pip, hebben met hun familiemusical Woezel & Pip en de Tijdmachine (2+) inmiddels al ruim 50.000 verkochte kaartjes op hun naam staan. En aanstaande zaterdag 30 maart (13:30 en 16:00 uur) is het hoog tijd om in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen ook weer voor twee heerlijk volle zalen te spelen.

Zou jij ook wel eens willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten, en als de WijzeVaren even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat…

Laat je meevoeren naar de meest bijzondere plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonderje over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…

Maar natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten.Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur. Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen.Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium!

Woezel & Pip – En de tijdmachine (2+)

Zaterdag 30 maart – 13:30 & 16:00 uur (deuren open 12:30)

Toegangsprijs: € 17,50 (volwassenen) en € 16,00 (kinderen t/m 12 jaar)

Kaarten zijn te bestellen kan HIER.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *