Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KINDERMIDDAG TERREIN ZOMERTERRAS VLAARDINGEN

In alle weekenden van het Zomerterras is het promoteam van UN1EK aanwezig om leuke activiteiten met en voor kinderen te organiseren.  UN1EK onderwijs en opvang heeft 4 integrale kindcentra, 14 basisscholen, 19 locaties voor hele dagopvang en buitenschoolse opvang en 19 peuterspeelzalen. Alle scholen en kindcentra bieden een doorgaande lijn in opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.
In alle weekenden van het Zomerterras is het promoteam van UN1EK aanwezig om leuke activiteiten met en voor kinderen te organiseren. UN1EK onderwijs en opvang heeft 4 integrale kindcentra, 14 basisscholen, 19 locaties voor hele dagopvang en buitenschoolse opvang en 19 peuterspeelzalen. Alle scholen en kindcentra bieden een doorgaande lijn in opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

VLAARDINGEN- Vanmiddag organiseert UN1EK van 13.30 tot 17.30 uur het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn – onder begeleiding van een ouder of volwassene – van harte welkom.

Bij de ingang krijgen kinderen een strippenkaart waarmee ze kunnen meedoen aan leuke workshops zoals sport, yoga, muziek en dans en aan activiteiten als koek versieren, nail art, jeu de boules, haarvlechten en schminken. Kinderen kunnen voetballen in de pannakooi, zich uitleven op de circusstormbaan, picknicken op een kleedje en spelen met zand en schelpen in de zandbak. Er is ook een techniekhoek en een Fotobooth waar vrienden en vriendinnen gek verkleed samen op de foto kunnen gaan.

Het UN1EK zomerfeest wordt om 17.00 uur afgesloten met de Telekids musicalschool.

Let op!! Bij extreem slecht weer gaat het UN1EK Zomerfeest niet door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *