Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KINDERBOEKENWEEK IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Dit jaar staat de Kinderboekenweek – die duurt tot en met aanstaande zondag – in het teken van vriendschap. Kom erbij en doe samen met je vrienden en vriendinnen mee aan de verschillende activiteiten op diverse locaties.

Op woensdag 10 oktober komt de maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek, Milja Praagman, naar Schiedam voor gezamenlijke activiteiten in de Bibliotheek Schiedam en Het Schiedams Boekhuis.
Eerst geeft zij van 14.00 tot 15.30 uur een workshop ‘tovertekenen’ in de Bibliotheek in de Korenbeurs voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Deze techniek heeft zij ook gebruikt in haar nieuwste prentenboek ‘Kom erbij’.
Daarna gaat zij naar Het Schiedams Boekhuis waar ze van 16.00 tot 17.00 uur voorleest uit haar nieuwste prentenboek, een ‘tovertekenquiz’ doet en een signeersessie houdt.

Toegang voor beide activiteiten is gratis. Via het agendapunt op www.debibliotheekschiedam.nl vind je meer informatie en kun je je apart aanmelden voor beide activiteiten, als je zeker wilt zijn van een plaats. Want vol=vol.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *