WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KIND VINDT GELADEN VUURWAPEN IN SPEELTUIN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een Vlaardings kind heeft een geladen vuurwapen gevonden tijdens de schoolpauze in de speeltuin. Het wapen is aangetroffen op het speeleiland bij Johan de Wittstraat. De leerling zag direct de ernst ervan in en waarschuwde een docent. Deze alarmeerde daarop de politie.

Het wapen is door politie veilig gesteld.

De politie doet forensisch onderzoek naar het wapen. Door het te onderzoeken op eventueel DNA, vingerafdrukken en schiettoetsen ermee te doen, hoopt de politie te achterhalen of het wapen bij een misdrijf is gebruikt. Iedereen die informatie heeft die bij dit onderzoek zou kunnen helpen, wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche van district Noord.

Vindt u een wapen of heeft u weet van een wapen, meld dit dan altijd bij de politie. Help mee de straten veiliger te maken. Wilt u anoniem blijven, kunt u ook bellen met M. via 0800-7000.

In de strijd tegen het vuurwapengeweld looft de hoofdofficier van justitie in Rotterdam sinds oktober 2019 beloningen uit voor tips die leiden tot de vondst van vuurwapens. Daarmee ‘verdient’ een tipgever maximaal 750 euro. Om de identiteit van de tipgever nog beter af te kunnen schermen, komen politie en OM nu met een speciaal 06 nummer: 06-33236432. Deze komt rechtstreeks binnen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI), een afdeling die strikt vertrouwelijk omgaat met de gegevens van de melder.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “KIND VINDT GELADEN VUURWAPEN IN SPEELTUIN VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *