WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KIES VOOR SPORT MAASSLUIS

MAASSLUIS- Alle leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van de Maassluise basisscholen kunnen zich vanaf het begin van hun nieuwe schoolseizoen weer inschrijven voor deelname aan het gemeentelijk project Kies voor Sport. De programmaboekjes zijn in de klassen uitgedeeld, dus de leerlingen kunnen hun keuze maken. Welke sport willen ze eens uitproberen?

sport 2Project Kies voor de Sport biedt ook dit jaar een uitgebreid cursusaanbod aan. Naast het bestaande aanbod worden vijf nieuwe cursussen aangeboden, te weten yoga, dammen, tafeltennis, paardrijden en Club Extra.

Club Extra is speciaal voor die kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben om te gaan sporten. Zij helpen bijvoorbeeld kinderen met faalangst, kinderen die niet tegen verliezen kunnen of kinderen die vaardigheden moeten ontwikkelen op sociaal, emotioneel en/of motorisch gebied. Hiermee maken we sporten en bewegen leuk voor alle kinderen in Maassluis.

De kinderen kunnen zich inschrijven tot 4 oktober  via de website. Klik HIER. Eenmaal ingeschreven maken zij maximaal vijf weken lang kennis met een voor hen favoriete sport. Door mee te doen aan één of meer cursussen kunnen de kinderen ervaren hoe leuk sport(en) kan zijn.

Meer informatie over het project Kies voor Sport vindt u HIER,  maar is ook op te vragen bij Els de Jong , medewerkster sport- en accommodatiezaken bij de gemeente Maassluis, via telefoon (010) 593 17 97 of via e-mail sportloket@maassluis.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *