Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KEYMUSIC ROCK PALACE DEN HAAG TERUG AAN DE TORENSTRAAT

DEN HAAG- Muziekwinkelketen KEYMUSIC opent 1 mei opnieuw de deuren aan de Torenstraat Den Haag, in het pand waar het allemaal begon.

In 1985 startten twee leden van de Golden Earring een muziekwinkel in het iconische pand met het torentje aan de Torenstraat 35 A. Na een tiental succesvolle jaren verhuisde de winkel naar de overkant van de straat onder de naam Keymusic Rock Palace. Er ging een schok door muziekmakend Den Haag en omstreken toen Keymusic in de zomer van 2019 aankondigde te verhuizen naar een tijdelijke kleinere locatie aan het Noordeinde.

Keymusic was al langere tijd op zoek naar een geschikte locatie om terug te keren naar het centrum van Den Haag met een grote muziekwinkel. 1 Mei is het dan eindelijk zover en keert Keymusic terug naar de Torenstraat met maar liefst 5 etages muziekplezier voor jong en oud, beginner en professional. De afgelopen weken werd tijdens de verbouwing vrijwel dagelijks op het raam geklopt met de vraag wanneer de winkel opengaat. Den Haag snakt naar de terugkeer van een grote muziekinstrumentenwinkel in de stad.

In de nieuwe winkel kunnen klanten veilig winkelen, het hele gebouw is uitgerust met een revolutionair luchtzuiveringssysteem. Keymusic Den Haag heeft dan ook de primeur in Nederland als eerste Virusvrije Winkel. Op iedere etage is in samenwerking met UV-C Solutions het zogenaamde Keymusic Virotube systeem aangebracht dat 24 uur per dag de lucht in het gebouw zuivert en vrijhoudt van bacteriƫn en virussen. Klanten kunnen dus onbezorgd en veilig winkelen bij Keymusic Den Haag.

De voorbereidingen voor een spectaculaire opening later dit jaar zijn in volle gang, Den Haag zal opnieuw kennis gaan maken met waar het bij Keymusic allemaal om draait: Muziek!

Momenteel wordt de winkel aan het Noordeinde verbouwd en zal medio mei openen onder de nieuwe winkelformule van Keymusic: The DJ Gear Shop. Hier vind je alles op het gebied van DJ Gear, Studio, Producing, licht en geluid. Keymusic blijft met 2 gloednieuwe winkels stevig gevestigd in de Beatstad Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *