Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KERSTMARKT VLAARDINGEN GAAT GEWOON DOOR

VLAARDINGEN- Er gaan tegenstrijdige berichten de ronde over de kerstmarkt in Vlaardingen. Er staan momenteel wel degelijk standhouders in het centrum van de haringstad, hoewel de organisatie meldt dat er kramen zijn geannuleerd in overleg met de veiligheidsinstanties en de gemeente. ‘Kramen vangen nu eenmaal veel wind en de wind wordt té krachtig vandaag’, meldt de organisatie. Dit besluit is vanochtend om 09.00 uur genomen.

In de praktijk is er nog van alles te zien en te beleven op het historische en idyllische plein van de Markt en in de Fransenstraat: levende stal, rondje rijden op kameel of in de kinderkersttrein, curlingbaan, zweefmolen, straattheater, muziek, food en horecaterrassen. Alle attracties zijn gratis toegankelijk  en er worden veel presentjes, uitgedeeld, waaronder ook gratis kerstboomwafels en sneeuwsuikerspinnen.

Vrijdagavond om 20.05 uur was het jaarlijks terugkerende magische moment van het ontsteken van de lichtjes in de grote kerstboom door locoburgemeester Bart Bikkers (VVD), gevolgd door een kerstoptreden van Elske DeWal.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *