Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KERSTMARKT MAASSLUIS GROOT SUCCES

MAASSLUIS- Afgelopen weekend waren de vlieten en pleinen van het Stadshart Maassluis gevuld met enthousiast winkelend publiek.

Vrijdagavond stond in het teken van een feeërieke kerstlichtjeswandeling, een bonte optocht van met lichtjes versierde figuranten en ruim 500 deelnemers trok onder leiding van een “Winters Koningspaar” samen met hun “prinsessen” door het Stadshart van Maassluis, de wandeling eindigde op de Markt waar samen met Burgemeester Edo Haan (PvdA) de kerstboom werd ontstoken. De avond werd muzikaal ondersteund door optredens van de Moving Voices en Sisters inside the sugarcoated Peach. Presentatie deze avond lag in handen van Fleur van Gelderen.

Traditiegetrouw was er zondag de jaarlijks terugkerende kerstmarkt. Met optredens op de Bloemhof, Markt, Noordvliet en Zuidvliet was er op elke hoek van de straat wel een activiteit te vinden. Bezoekers waanden zich in de tijd van “Charles Dickens” met maar liefst 100 in stijl geklede figuranten. Om deze sfeer muzikaal te omlijsten waren er optredens van Sound Waves, More Voices, Het Spoorkoor en Sing for joy. De Zuidvliet was naast spetterende modeshows van Amigo/Amiga het toneel van diverse muzikale artiesten mede mogelijk gemaakt door Het Drankenkabinet. Kerstmis is een feest voor iedereen en natuurlijk was er ook aan de oudere generatie gedacht. Dankzij Argos Services van de Argos Zorggroep, reed er een bus heen en weer tussen de verschillende ouderencomplexen. Ruim 150 ouderen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging. Met dank aan o.a. Het Gebiedsoverleg, Rabobank Westland, Bouhuisen Groep, EuroProducts, Fonds Schiedam, Vlaardingen e.o. werden zij in de Immanuelkerk door vrijwilligers ontvangen in een gezellige ongedwongen sfeer. Waarna er naar hartenlust van de kerstmarkt genoten kon worden. Met dank aan de winkeliers uit het stadshart en diverse andere “gulle gevers” was er ook een heuse “goodiebag” samen gesteld. Een foto impressie van deze dag kunt u bekijken op www.facebook.com/kerstmarktmaassluis

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *