Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KERSTMARKT IN DICKENSSFEER MAASSLUIS

MAASSLUIS- Traditiegetrouw vindt in Maassluis de kerstmarkt plaats op de één-na-laatste zondag voor Kerst. Waan u daarom vandaag in de tijd van Charles Dickens met ruim honderd ‘Dickens’ figuranten, woon een toneelstuk bij in één van de oudste gebouwen van Maassluis, het Gemeenlandshuis aan de Hoogstraat, of neem een kijkje bij toneelbakkerij ‘In de Soete Suikerbol – Nieuwstraat 26. Slenter langs de vele kramen of koop uw kerstcadeaus bij één van de speciaalzaken die het stadshart rijk is.

Net als voorgaande jaren wordt eraan gewerkt om alle generaties te bekoren, kerstmis is tenslotte een feest van samenzijn; jong en oud. Er rijden ook dit jaar diverse taxibusjes heen- en weer tussen verschillende ouderencomplexen, zodat ook de oudere generatie kan genieten van de kerstmarkt. Dit jaar zijn er onder andere optredens van het Charles Dickens ensemble, Het Spoorkoor en is er een er prachtige afsluiter aan Zuidvliet.

Nog geen kerstoutfit? De podiumboot van Crêpe aan de Zuidvliet is het decor van wervelende modeshows van diverse modewinkels uit het stadshart van Maassluis.

Geen parkeerstress, naast drie gratis parkeerplaatsen rijdt er vanaf de parkeerplaats aan de Sportlaan een gratis pendel bus heen- en weer. Volg daarvoor de aangegeven parkeerroute vanaf de rotonde aan de Laan 1940-1945/Vermeerlaan

Zondag 16 december 2018: 12.00 uur – 17.00 uur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *