Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KERSTBOXEN VOOR EENZAMEN DOOR NATIONAAL OUDERENFONDS

BARENDRECHT- Met de hulp van vrijwilligers van Aafje zijn er in de week van 14 december honderden kerstboxen van het Nationaal Ouderenfonds uitgedeeld onder eenzame mensen. De boxen zijn langs de deuren gebracht in Rotterdam, de BAR gemeenten de Drechtsteden en de Waterweggemeenten (Vlaardingen, Schiedam, Maassluis). De kerstboxen zijn een alternatief voor de jaarlijkse kersdiners voor ouderen die dit jaar door corona niet door konden gaan.

Het uitdelen van de boxen is onderdeel van een landelijke actie van het Nationaal Ouderenfonds. In de box zit alles om kerst thuis zo gezellig mogelijk te maken. Iets lekkers, een cadeautje, een geschreven kerstkaart en een uitnodiging voor een speciale online kerstshow.

De vrijwilligers van Aafje gingen met een kerstmuts op en rolstoelbussen gevuld met kerstboxen op pad. ‘Een klein praatje, de beste wensen, een grote glimlach en natuurlijk de gevulde kerstbox, deed de mensen ontzettend goed’ zo vertelt een vrijwilliger van Aafje. ‘Ik ben blij dat we op deze manier toch nog een hoop mensen blij hebben kunnen maken in deze moeilijke tijd’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *