Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KERST BIJ VREEMDE VOGEL VLAARDINGEN

SCHIEDAM- Fikkie stoken, Vogelvoedertaarten maken en een heuse whiskyproeverij. Nu de dagen korter worden en er een rookpluimpje uit de schoorsteen van de vogelhuizen komt, zijn de activiteiten voor in de kerstvakantie bij De Vreemde Vogel duidelijk bedoeld om lekker warm te blijven.

Zoals tijdens iedere vakantie heeft De Vreemde Vogel ook voor de naderende kerstvakantie weer een vol programma. Gedurende de hele vakantie zijn er veel (ook gratis) activiteiten voor het hele gezin. Ook de menukaart hebben we weer aangepast aan het koude winterweer. We hebben nu vier speciale soorten chocolademelk bedacht. Met echte volle melk van de boer, chocolade pastilles, slagroom en bijvoorbeeld kaneel of een beetje rum.

Het hele jaar door wordt er op zondagmiddag geknutseld en kunnen kinderen gratis aansluiten bij De Knutseldames. Maar in de vakantie is het Tuincafé bijna iedere dag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend en is er nog veel meer te doen op creatief vlak.
Petra ligt de verschillende activiteiten toe.

Om zeker te zijn van een plaatsje bij de activiteit is het handig om van te voren aan te melden via info@devreemdevogel.nl. Alle activiteiten staan ook op de website www.devreemdevogel/activiteiten.

Agenda (kijk voor het hele programma op de website www.devreemdevogel.nl)
Kerstboomschilderij maken: maandag 22 december
Kerststukje maken: dinsdag 23 december
Fikkie stoken (workshop): woensdag 24 december
Whisky proeverij: zaterdag 27 december
Cupcakes versieren: maandag 29 december
Lantaarntjes maken: dinsdag 30 december
Schattendoosjes maken: vrijdag 2 januari
Bierproeverij: zaterdag 3 januari

Iedere zondag om 13.00u: Gratis Knutselen met de Knutseldames