Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KAT SCHIEDAM OP AVONTUUR NABIJ CAPELLE

Volgens de vindster uit Rotterdam gedroeg Victor zich als een heel angstig katje. Hij sliep dagen in haar schuur in woon Prinsenland, vlakbij Capelle aan den IJssel.
Volgens de vindster uit Rotterdam gedroeg Victor zich als een heel angstig katje. Hij sliep dagen in haar schuur in Prinsenland, vlakbij Capelle aan den IJssel.

SCHIEDAM- Op nog onverklaarbare manier is de vermiste, Schiedamse kater Victor opgedoken in Rotterdam-Prinsenland; tientallen kilometers ver van huis, nabij de grens met de gemeente Capelle aan de IJssel.

De rode kat werd op 31 januari als vermist opgegeven door de eigenaar van restaurant Woo Ping aan de Julianalaan in Schiedam-West. Een oproep via de social media werd massaal gedeeld en buren keken uit naar het dier. Aanvankelijk zonder resultaat.

Tot een bewoonster  uit de Rotterdamse wijk Prinsenland op 18 februari de aanwezigheid van een rode kater meldde in haar achtertuin. Op foto’s is te zien dat het gaat om Victor, de in Schiedam vermiste kater.  De Rotterdamse dierenvriendin weet dat dan nog niet en zet de plaatjes op Facebook.  Ditmaal met resultaat.

Dolblij meldt het baasje van Victor dat zij hem weer terug heeft sinds vrijdag. Victor zou ook blij zijn dat hij weer thuis is in Schiedam-West, maar voorlopig mag hij niet meer naar buiten: “Wij zijn bang dat hij weer op avontuur gaat”.

 

Zie ook: Kater Schiedam vermist.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *