Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KAARTVERKOOP DISCOTERRAS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het Discoterras is al bijna twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar in Vlaardingen. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. Heerlijke discokrakers uit de jaren 70 en 80, maar ook de tofste nummers van daarna en nu. Op het Discoterras ontmoet u uw vrienden, maakt u vrienden en ziet u oude vrienden weer terug. Kortom: party, music, dance, friends, drinks & bites. De entree voor het Discoterras op zaterdagavond 19 augustus is 8 euro, exclusief ticketkosten per persoon en koopt u alleen online.

Word Vriend van het Zomerterras met een Discoterras + Zomerterras Vriend ticket. Als Vriend steunt u het Zomerterras enorm én krijgt u een unieke jaren 80 mini-button, een acht-rittenkaart voor het toiletbezoek en twee keer per jaar de digitale Zomerterras Vrienden Krant met leuke nieuwtjes. Dus koop dat kaartje (14 euro, exclusief ticketkosten).

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen tot 20.00 uur onder begeleiding van een volwassene (21+) met entreeticket. Per volwassene mogen maximaal twee kinderen gratis mee. Na 20.00 uur moet iedereen een entreeticket hebben, ook kinderen tot en met 12 jaar.

Foto: Nell’s photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *