Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JUSTITIE SCHUDT VERDACHTE (29) VLAARDINGEN HELEMAAL LEEG

VLAARDINGEN- Het Openbaar Ministerie (OM) brengt de handel en wandel van de Marokkaan Y. S. uit Vlaardingen nauwkeurig in beeld. De verdachte moet zich voor de politierechter verantwoorden voor drugs- en wapenbezit en zijn vermogen.

De 29-jarige verdachte is op 22 maart 2019 te Capelle aan den IJssel opgepakt met in zijn bezit 800,4 gram heroïne en 99,5 gram cocaïne. Ook was hij op dat moment in het bezit van een pistool van het merk Zoraki, type 906, kaliber 7.65mm en munitie.

Het vermogen van de verdachte bestond uit: een of meer geldbedrag(en) van ongeveer 480,50 euro (aangetroffen bij de verdachte tijdens de insluitingsfouillering) en 1.870 euro (aangetroffen in een woning gelegen in Rotterdam-Zuid) en 8.000 euro (aangetroffen in de verborgen ruimte van de Citroen C3) en luxe goederen, o.a. veel kleding en schoenen plus tassen van o.a. de merken Gucci, Louis Vuitton, UGG, Moncler, D&G, Kenzo, Burberry, DSquared2, Givenchy, Valentino, Prada en brillen van de merken Cartier en Louis Vuitton en meerdere parfums van o.a. de merken Louis Vuitton, Gucci en Dior en een horloge (merk Rolex) en meerdere personenauto’s, te weten een Citroen C3, een Renault Clio en een Volkswagen Golf. Ook een Ipad wordt bij zijn bezit opgeteld door het OM. Daarnaast is 58.049,83 euro aan contant geld gestort op de bankrekening van een medeverdachte en 7.475,-euro aan contant geld gestort op de eigen bankrekening van verdachte Y. S., de werkelijke aard en de herkomst, heeft verhuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *