Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JUSTITIE KRIJGT GEEN GRIP OP BETROKKENE(N) WIETKWEKERIJ MAASSLUIS

MAASSLUIS- Het is politie en justitie nog altijd niet duidelijk wie allemaal betrokken waren bij de hennepplantage in twee bedrijfspanden in de Keucheniusstraat 3 E en D te Maassluis. Tot nu toe is één verdachte aangehouden: de 26-jarige Sluizer S. Z, maar justitie heeft het vermoede dat de verdachte met een of meer onbekend gebleven personen de wietkwekerij heeft geëxploiteerd, in de periode van 8 tot en met 22 september vorig jaar.

Bij de ontmanteling van de plantage zijn 908 hennepplanten en delen daarvan aangetroffen: geschatte handelswaarde 80.000 euro. In het pand werd ook illegaal water en stroom afgetapt.

De plantage kwam aan het licht op dinsdag 22 september tijdens een gezamenlijke controle tegen ondermijning van een aantal bedrijven in Maassluis.

De gemeente controleert regelmatig samen met partners als politie, Belastingdienst, inspectie SZW, milieudienst DCMR, Stedin en het ROBT of bedrijven voldoen aan alle wet- en regelgeving.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “JUSTITIE KRIJGT GEEN GRIP OP BETROKKENE(N) WIETKWEKERIJ MAASSLUIS

  1. Vreemd, eentje te pakken hebben en er niet achter komen wie zijn maatjes zijn? Er zijn landen waar ze binnen een half uur al praten hoor. Maar ja, die bevoegdheden heeft onze politie helaas niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *