Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JULES BIJL VOORGEDRAGEN ALS NIEUWE WETHOUDER D66 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- D66 zal Jules Bijl voordragen als nieuwe wethouder in Vlaardingen. Bijl is daarmee beoogd opvolger van Sebastiaan Nieuwland die per 16 september vertrekt uit Vlaardingen. De voordracht zal nog wel door de gemeenteraad van Vlaardingen moeten worden bekrachtigd in de raadsvergadering van 24 september.

Jules Bijl (62) is geboren in Rotterdam en opgegroeid in Schiedam. Hij kent Vlaardingen want hij ging er naar school op het Groen van Prinsterer. Hij heeft een brede management achtergrond en veel bestuurlijke ervaring. Zo is hij onder andere burgemeester geweest in Eemnes, bestuurder bij een grote zorginstelling, ambassadeur voor Buitenlandse Zaken en directeur van het Kabinet van de Gouverneur van Curaçao.

“Met Jules hebben we een wethouderskandidaat van formaat,” zo zegt Koen Kegel, fractievoorzitter D66. “Hij is een aimabele man die verbindt en die weet hoe hij dingen gedaan kan krijgen. Zeker nu we het herstelplan voor de gemeentefinanciën moeten omzetten in daden, zijn we blij met deze ervaren kandidaat.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *