Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JUBILEUMEXPOSITIE ZONNEHUIS VLAARDINGEN

zonnehuis 2VLAARDINGEN- Straks om 11.00 uur is de opening van de Jubileumexpositie ’50 jaar in beeld en voorwerpen’ in de Brasserie van Het Zonnehuis in Vlaardingen. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Wethouder Cees Oosterom (CDA) verzorgt een toespraak bij de opening.

Op de expositie is te zien hoe de wereld er 50 jaar geleden uitzag en wat er inmiddels allemaal is veranderd. Door middel van voorwerpen, kleding en foto’s, waaraan ook het streekmuseum van Jan Anderson een bijdrage heeft geleverd, wordt de periode 1966 – 2016 in beeld gebracht. Daarnaast zal de grote wand in de Brasserie, in het kader van het jubileum, feestelijk worden aangekleed door de bewoners.

Tijdens de opening zal DJ Leo IJdo, tevens nachtburgemeester van Vlaardingen, de muziek verzorgen. De jubileumexpositie is te zien tot maandag 7 november in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 in Vlaardingen.

1 reactie op “JUBILEUMEXPOSITIE ZONNEHUIS VLAARDINGEN

  1. Raijmond Keijzer VZBOV-Radio Nederlandstalig programma hollands plezier die zal het leuk vinden om de oude tijd ook eens naar boven te halen om de gezelligheid op te zoeken.
    Het zonnehuis was nou aangesloten bij de ziekenomroep,dit vanuit het oude holy ziekenhuis te vlaardingen.
    Ik zal straks ook even komen kijken.
    Met vriendelijke groet Raijmond Keijzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *