Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JONGEN (16) NA ONTVOERING GEDUMPT BIJ HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Een 16-jarige jongen uit Breda is gisteravond ontvoerd en later gewond teruggevonden in Hoek van Holland. In deze zaak is een 21-jarige verdachte aangehouden, zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Nadat de jongen rond 19.00 uur een supermarkt aan de Kesterenlaan in Breda heeft bezocht, stapt hij in een auto en wordt tegen zijn wil in meegenomen. De jongen verklaarde dat hij ook op een industrieterrein in de buurt is geweest. Uit onderzoek is gebleken dat dit vermoedelijk de Nikkelstraat in Breda is geweest. Rond 21.15 uur ontvangt de meldkamer in Rotterdam een melding dat er een gewonde jongen in het water bij de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland is aangetroffen. Dit blijkt om dezelfde jongen te gaan. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis.

De jongen is vermoedelijk in een zwarte Volkswagen Golf meegenomen. De politie wil graag meer weten over dit voertuig. Heeft u deze auto rond 18.30/19.00 gezien bij de Kesterenlaan of Nikkelstraat in Breda? Kunt u meer vertellen over andere locaties of over de personen die in de auto zaten? Meld dit dan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *