WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JOHANNES PASSION DOOR BACHPLUS

MAASSLUIS- Het laatste concert van het seizoen Muziek tussen Maas en Sluis staat alweer voor de deur. Tijdens dit concert op zaterdag 13 april wordt in de Grote Kerk te Maassluis de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach uitgevoerd door het Belgische ensemble BachPlus o.l.v. Bart Naessens.

Dit ensemble is uiterst professioneel en combineert die professionaliteit met een warme, vriendschappelijke sfeer. Ook proberen de musici steeds zo dicht mogelijk bij de toenmalige musiceerpraktijken te blijven. Zo speelt het ensemble altijd op historische of op historisch model gebaseerde instrumenten.

Daar komt nog bij dat het ensemble een verfrissende kijk heeft op het enorme oeuvre van Bach en inmiddels een vaste plek heeft veroverd in de nationale en internationale barokke muziekscene. Topmusici uit heel Europa zijn verbonden aan BachPlus en het ensemble treedt regelmatig op in Vlaanderen maar ook in Nederland.

Met een aantal mooie solisten belooft dit concert een prachtige afsluiting te worden van het concertseizoen.

Praktische informatie

Locatie: Grote Kerk Maassluis Datum: zaterdag 13 april 2019 Aanvang: 20:00 uur Toegang: € 30,00 (jongeren t/m 18 jaar gratis)

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.muziekmaassluis.nl info@muziekmaassluis.nl tel. 0182-614407

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *