Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JEUGD VLAARDINGEN EN SCHIEDAM OP GEZOND GEWICHT

SCHIEDAM- Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Vlaardingen en Lentiz Life College in Schiedam gaan een partnerschap met elkaar aan. De Vlaardingse wethouder Jacky Silos (CDA) en Rianne de Graaf (directeur Lentiz Life College) zetten vanmorgen hun handtekeningen onder een samenwerkingsovereenkomst. Leerlingen van de Food & Lifestyle opleiding van Lentiz Life College zijn hierbij aanwezig.

Vier leerlingen van de mbo-opleiding Food & Lifestyle van Lentiz | LIFE College/Food Innovation Academy gaan via een stage zich inzetten voor Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Vlaardingen. Schooldirecteur Rianne de Graaf en wethouder Jacky Silos hebben hiervoor een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.
Door deze samenwerking gaan in het schooljaar 2019-2020 vier leerlingen gedurende een half jaar stage lopen bij JOGG Vlaardingen. Als onderdeel van hun stage gaan ze onder andere aan de slag met workshops over gezonde voeding op basisscholen en het aanspreken van jongere kinderen om ze bewust te maken van gezonde keuzes in voeding en dranken.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *