Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JENEVERSTAD SCHIEDAM TREKT MEER TOERISTEN

SCHIEDAM- Schiedam heeft ten opzichte van 2017 een positieve ontwikkeling doorgemaakt in het versterken van het imago. Dat laat het stadsbestuur weten in antwoord op een vraag vanuit de gemeenteraad. Met name de Jenever is een belangrijke factor waarmee Schiedam zich onderscheidt van andere steden. Om de bekendheid van de stad te vergroten en daarmee meer bezoek aan te trekken wordt hierop actief ingezet.

Inmiddels is een kwartiermaker aan de slag gegaan om samen met de distilleerderijen en Stichting Promotie Schiedam (SPS) invulling te geven aan het Distillers District. Hiervan zouden de eerste resultaten al zichtbaar zijn; de gemeente Rotterdam neemt het district mee in de marketing en dagjesmensen en toeristen zouden Schiedam meer weten te vinden.

Schiedam streeft ernaar deze ontwikkeling vast te houden door nog meer nadruk te leggen op unieke onderscheidende elementen. De belangrijkste is Schiedam als authentieke historische stad van gedistilleerd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “JENEVERSTAD SCHIEDAM TREKT MEER TOERISTEN

  1. Wat mooi om te lezen dat er steeds meer toeristen naar Schiedam komen.
    Zou het ook een idee om de mooi opgeknapte Lange haven meer aan te passen door middel van oude voertuigen (rijdend/varend)of lege jenever vaten en alles wat daarbij past.
    Mensen hebben behoefte aan dingen van vroeger. Maak van de Lange haven het uitje voor toeristen. Moeten natuurlijk wel de auto.s elders geparkeerd worden.

    1. Ja laten we er een openluchtmuseum van maken en de bewoners vervangen door acteurs. Prima idee die auto’s weg ook. Er is toch genoeg parkeerruimte elders. Bovendien hoeven die acteurs toch niet meer naar hun werk met de auto.

  2. Gelukkig nemen we acteurs niet serieus.
    Het is een plan en natuurlijk moet er naar bepaalde punten worden gekeken. Maar om zo belachelijk te reageren is alleen maar lachwekkend. Roepen en er niets tegenover stellen is altijd de makkelijkste oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *