Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JAN ROT IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Na de succesvolle voorstelling Jong & Veelbelovend over zijn jaren ‘70, in 2016 bekroond met de Annie MG Schmidtprijs, is het volgens zanger en rasverteller Jan Rot tijd voor de jaren ’80. Met mooie verhalen, trivia en feiten, een tros fijne vertalingen en eigen liedjes komt Rot nu dan ook met een spetterend vervolg: Seks & Drugs & Rot & Roll. 

Jan Rot brengt ons in Seks & Drugs & Rot & Roll terug naar de tijd dat we nog jong en mooi waren, op school zaten, een gezin grootbrachten, of juist nog geboren moesten worden. Van Jans tv-debuut bij Sonja Barend, het winnen van de Hitkrant-poll ‘82, op tournee met Golden Earring, de bijna-plaat met Paul de Leeuw, een masterclass van Henny Vrienten en een reddend telefoontje van de producer van Gerard Joling tot de ontdekking van zingen in de eigen taal.

Om lekker in de tijdsfeer te blijven heeft Jan een aantal krakers schitterend vertaald, van Goodnight Saigon en We are the world tot hits van Madonna, Prince en Bruce Springsteen. Bedenk daarbij eigen liedjes en een bulk mooie verhalen over een jamsession met Supertramp in de Mazzo, een busrit naar Wham! op Wembley, Springsteen en Bowie in de Kuip, het EK ‘88, bij Doe Maar thuis, Toppop, Countdown Café, Sky Channel en MTV en de oprichting van de Rock & Roll Hall of Fame en u gaat weer helemaal terug in de (muzikale) tijd!

Jan: ‘Mijn generatie groeide op in de jaren zeventig en eerder. Maar we hebben die jaren tachtig toch allemaal meegemaakt, extra leuk om daar weer in te duiken!’

Jan Rot – Seks & Drugs & Rot & Roll

Vrijdag 18 mei 2018 – aanvang 20.30 uur (deuren open 19.30 uur)

Toegangsprijs 19 euro, incl. consumptie

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *