Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JAN ROT IN VLAARDINGEN: NA WEKEN WEER PUBLIEK IN STADSGEHOORZAAL

VLAARDINGEN- Zanger en tekstschrijver Jan Rot heeft de eer op vrijdag 5 juni voor een echt publiek te spelen in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal. ‘Heel intiem. Gek en dús leuk,’ meldt Renske Verbeek, de vrouw achter het theater. Verbeek: ‘Jan Rot heeft de beste 90’s-nummers prachtig vertaald. Dit wordt zo’n avond waar je bij wil zijn, en… lekker drankje mee de zaal in.’

Na de succesvolle voorstelling Jong & Veelbelovend over zijn jaren ‘70, in 2016 bekroond met de Annie MG Schmidtprijs, is het volgens zanger en rasverteller Rot tijd voor de jaren ’80. Met mooie verhalen, trivia en feiten, een tros fijne vertalingen en eigen liedjes komt Rot nu dan ook met een spetterend vervolg: Seks & Drugs & Rot & Roll. 

Rot brengt ons in Seks & Drugs & Rot & Roll terug naar de tijd dat we nog jong en mooi waren, op school zaten, een gezin groot brachten, of juist nog geboren moesten worden. Van Rot’s tv-debuut bij Sonja Barend, het winnen van de Hitkrant-poll ‘82, op tournee met Golden Earring, de bijna-plaat met Paul de Leeuw, een masterclass van Henny Vrienten en een reddend telefoontje van de producer van Gerard Joling tot de ontdekking van zingen in de eigen taal.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *