Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JAN JAAP VAN DER WAL NAAR STADSSTRAND VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Jan Jaap van der Wal komt woensdag 19 augustus met een speciale voorstelling naar het Vlaardingse Stadsstrand! Het wordt een unieke en intieme avond, er zijn maar 100 plekken en de entree is slechts €15. Dus het is aan te raden om snel je theater-strandstoel te reserveren via de site van het Vlaardingse theater.

De Stadsgehoorzaal kreeg gisteren een leuk berichtje… “Of we zin hadden in een spontane actie?” Directeur Renske Verbeek antwoordde snel “Uiteraard, graag!”. Helemaal als het bericht van Jan Jaap van der Wal komt, die zin heeft om theaters een steuntje in de rug te geven en vooral veel zin heeft om weer lekker te spelen. Die kans pakken we natuurlijk met beide handen beet! De link met het Stadsstrand was snel gemaakt. Lekker vrij en veilig in de buitenlucht, drankje erbij, ondergaande zon, bootjes als uitzicht en lachen met elkaar. Dus… woensdag 19 augustus gaat het gebeuren, Jan Jaap van de Wal geeft om 20.00u een speciale voorstelling op het Stadsstrand in Vlaardingen! De entree is €15 en de kaarten zijn vanaf nu te bestellen via www.stadsgehoorzaal.nl.

Mensen aan het lachen maken in een theater, dat was vanaf jongs aan zijn droom. Inmiddels is die droom werkelijkheid geworden en mag Jan Jaap de titels stand-up comedian, cabaretier en televisiepresentator aan zijn cv toevoegen. U zou hem kunnen kennen van onder andere de populaire televisieprogramma’s Dit was het nieuws en De Slimste Mens ter Wereld. Op woensdag 19 augustus brengt hij de theaterbeleving naar onze stad en staat hij met een speciale stand-up comedy voorstelling op het Stadsstrand in Vlaardingen.

De ingang van het Stadsstrand is te vinden te hoogte van de Waterleidingstraat 2 in Vlaardingen. Er is een grote gratis parkeerplaats voor fietsen en auto’s.

Op https://hetstadsstrand.nl/ staat alle informatie over de toegankelijkheid. Er is een bar waar je heerlijke drankjes en hapjes kan bestellen.

Voor de voorstelling zijn slechts 100 kaarten beschikbaar, dus grijp snel je kans. De voorstelling start om 20.00u, vanaf 19.30u bent u al van harte welkom op het strand! Kaarten a 15 euro via www.stadsgehoorzaal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *