Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JAARWISSELING VLAARDINGEN: VELE EXTRA CAMERA’S

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen laat niets los over het uitlezen van de verschillende mobiele camera’s die sinds deze week staan opgesteld in de stad. De extra camera’s hebben alles te maken met het verbod op vreugdevuren en het ongenoegen over dit besluit bij de belanghebbenden.

Op verzoek van de Politie zijn camera’s beschikbaar gesteld op de locaties: Broekweg, Marathonweg, Maassluissedijk, Markt, viaduct afrit A20, Westnieuwland, Amsterdamlaan, kruising Marathonweg/Billitonlaan.

Van de vaste camera’s in het Vlaardingse uitgaansgebied is bekend dat deze alleen worden uitgekeken op vrijdag- en zaterdagavond door medewerkers van Stadstoezicht in Rotterdam. Bij grote incidenten kunnen de beelden eventueel ook achteraf worden bekeken.

Volgens de gemeente Vlaardingen zijn de camera’s één van de maatregelen voor de aanstaande jaarwisseling. Zo zullen er meer zichtbare en onzichtbare maatregelen getroffen worden. De Politie houdt de situatie in de gaten en zullen anticiperen waar nodig.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *