Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘ISLAMITISCHE BEGRAAFPLAATS HOORT BIJ MAASSLUIS’

MAASSLUIS- De PvdA in Maassluis wil van het gemeentebestuur weten wanneer er voor moslims een aparte begraafplek is op de begraafplaats aan de Hooge Zeedijk. De fractie vindt dat een islamitische begraafplek hoort bij Maassluis. De partij heeft begrepen dat de gemeente al 7 jaar in gesprek is met een initiatiefnemer over een islamitische begraafplek.

De PvdA stelt dat demografische ontwikkelingen en de veranderende samenstelling van de bevolking nieuwe uitdagingen met zich mee brengen. De gemeente hanteert immers de slogan ‘Samen zijn wij Maassluis’ en in lijn daarmee vinden de sociaal democraten dat Maassluis ook oog moeten hebben voor de wensen van moslims en zo mogelijk daar ook maatregelen voor moet nemen.

11 reacties op “‘ISLAMITISCHE BEGRAAFPLAATS HOORT BIJ MAASSLUIS’

  1. Weer een nieuw pressiemiddel! De kolonisten en hun dhimmi’s grijpen echt alles aan om binnen het traditionele kader van de inclusieve Nederlandse rechtgelijkheid een wettelijke uitzonderingspositie te creëren. Zelfs in hun dood eisen ze nog zelfsegregatie! Dus wat bedenken de volksverraders van de PvdA Maassluis hierna? Officiële oorlogsgraven ruimen????

    1. Het zou mij toch wel een geruststellend gevoel geven , als ik met een tuintje op mijn buik , weet dat die klerelijers niet naast mij liggen………………

  2. In het verleden waren er Katholieke, Algemene en Joodse begraafplaatsen.
    Allemaal opgedoekt om één begraafplaats te maken, zonder uitzondering ieder is gelijk.
    Nu presteren weer een zooitje lieden om zelfs als je dood bent onderscheid te maken. Zelfs als dat soort dood is, weigeren ze om tussen Nederlanders te liggen. Zal wel met haram te maken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *