RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

IRRITATIE ROND UITNODIGINGEN BEWONERSBIJEENKOMSTEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Wethouder Hans Versluijs (PvdA) kan niet direct duidelijk maken hoe het zit met de uitnodigingen voor bewonersbijeenkomsten in Vlaardingen. De fractie van ONS.Vlaardingen confronteerde de wethouder donderdag met een aantal voorbeelden waarbij slecht zou zijn gecommuniceerd.  Versluijs vindt het jammer dat de vragen van ONS niet voor de raadsvergadering zijn ingediend en wil alsnog schriftelijk reageren.

ONS vindt het onvoorstelbaar dat geen enkel raadslid afgelopen week is uitgenodigd voor het leefbaarheidplatform in de Indische buurt en de Westwijk. Ron Boers (ONS): “Ook niet de raadsleden die al 4 jaar lang elk platform bezoeken. Reden; men wil de bewoners horen over het hoe en wat van de nieuwe leefbaarheidplatforms.  Alsof raadsleden niet willen weten wat er speelt onder de bewoners!”

En er is meer. Boers: “ In december was er een informatieavond voor bewoners van Vlaardings Geluk 3, achter de Van Hogendorplaan. Bewoners waren zeer ruim van tevoren uitgenodigd. De raad op de donderdag, voor de maandag waarop de avond werd gehouden.  Twee weken terug organiseerde de gemeente in Oost een wandeling ’s avonds om 19.00 uur in de wijk in verband met parkeerproblemen. De raad werd hiervan niet op de hoogte gesteld. Bewoners kregen de uitnodiging op de dag zelf, om 13.30 uur.”

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

1 reactie op “IRRITATIE ROND UITNODIGINGEN BEWONERSBIJEENKOMSTEN VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *