Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INZENDINGEN VOOR FOTOFESTIVAL SCHIEDAM

fotofestivalschiedam 1SCHIEDAM- Enthousiaste fotografen die met hen werk willen bijdrage aan de campagne voor het Fotofestival Schiedam hebben nog tot uiterlijk vrijdag 31 juli te tijd om materiaal in te sturen.

Dit jaar organiseert het Centrum Beeldende Kunst (CBK) Schiedam voor de derde keer het Fotofestival Schiedam. Iedere editie koppelt het CBK fotografie aan een andere discipline, en in dit maal is gekozen voor beweging. Beweging in de breedste zin van het woord: van dans, sport en podiumkunsten; tot bewogen foto’s, videokunst en animatie, maar ook beweging als in emotie, wat doet een foto met de fotograaf en met de kijker. Het thema heet dan ook ‘Bewogen beeld’.

Om het festival nog meer ‘eigen smoel’ te geven heeft het CBK een oproep gedaan aan fotografen om foto’s in te zenden passend binnen het thema. Hieruit selecteert een deskundige jury (waaronder Wim van Sinderen van het Fotomuseum Den Haag en De Zilveren Camera) drie foto’s die gebruikt zullen worden in de campagne, waarvoor de totograven tevens een vergoeding voor zullen ontvangen. Het mag nieuw, maar ook bestaand werk zijn. Het CBK heeft al heel wat bewogen beeld ontvangen, maar extra inzendingen blijven welkom. U kunt uw werk nog inzenden tot en met 31 juli.

Meer weten? Klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *