Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INZAMELINGSACTIE VOOR GEWOND SCHIEDAMS POEZENKIND

SCHIEDAM- In een week tijd is 1.342,67 euro opgehaald voor het Schiedamse poesje dat vorige week gewond in de stuiken werd aangetroffen aan de Rembrandtlaan. Het Dierenopvangcentrum Vlaardingen is de inzamerlingsactie gestart. De afgelopen dagen heeft het poezenkind de naam Becky gekregen en een aantal noodzakelijke operaties ondergaan. De rekening is blijven liggen, want niemand heeft zich nog gemeld als haar baasje.

Becky was uitgedroogd en wilde niet eten, maar kroelen wil ze wel en het is nog een jonge poes. Ze heeft nog een leven voor zich en dus moet ze geholpen worden, vindt de Dierenopvang. ‘We gooien niet snel met bedragen, maar gezien de enorme medische kosten die we de laatste tijd hebben hopen we op een beetje steun voor Becky, aangezien haar eigenaar zich nog niet gemeld heeft’, zo laat het Dierenopvangcentrum weten. ‘De kosten van alle (bloed)onderzoeken, röntgenfoto’s, behandeling en de opname zelf zijn tot nu toe tussen de 900 en 1000 euro. Hier bovenop komen nog de operatiekosten. Die zijn tussen de 800-1000 euro. Totaal hebben we het dan over 1700-2000 euro.’

Om de kosten te dekken wordt een beroep gedaan op alle dierenvrienden. Inmiddels is een aanzienlijk deel voor de ingrepen bij Becky gestort.

Het rekeningnummer is NL42RABO 0132871548 tnv Dierentehuis Nieuwe Waterweg ovv Operatie Becky.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “INZAMELINGSACTIE VOOR GEWOND SCHIEDAMS POEZENKIND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *