Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INWONERS MAASSLUIS ONTVANGEN AANMANING OPLICHTERS

MAASSLUIS- Inwoners van Maassluis worden gewaarschuwd om niet te reageren op een valse mail die zogenaamd afkomstig zou zijn van ‘Euroloans & Partners – Gerechtsdeurwaarders & Advocaten’. De gemeente laat inwoners weten dat het gaat om nep-berichten van oplichters waarover ook het AvroTros-televisieprogramma ‘Opgelicht’ berichtte. De mail bevat het verzoek een zogenaamde achterstallige gemeentebelasting te betalen. 

Een inwoner van Maassluis ontving een bericht ‘Euroloans & Partners’ met het onderwerp ‘Aanmaning Gemeentebelasting / verhoging afvalstoffenheffing’. De vrouw vertrouwde het niet en nam contact op met de gemeente, zodat zij geïnformeerd kon worden dat dit om een bericht van oplichters gaat.

De gemeente Maasluis e-mailt, sms’t of appt nooit over een boete, aanmaning of betalingsachterstand. Let dus op dat u nooit ingaat op dit soort berichten, ook al komen ze heel betrouwbaar over. En klik ook nooit op een betaallink in dergelijke berichten. De gemeente benadert u in dit soort gevallen altijd schriftelijk per post.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *