Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INTERVENTIETEAM SCHIEDAM TREFT DRUGSHANDEL AAN

SCHIEDAM- Het Interventieteam Woonoverlast van de gemeente Schiedam heeft onder meer versnijdingsmiddelen en munitie aangetroffen bij een woningcontrole.

Het Interventieteam bezocht woensdag een woning in de Verdistraat in Groenoord. Er waren klachten binnengekomen over mogelijke overbewoning en onderverhuur. Twee in de woning aanwezige mannen van Albanese afkomst gedroegen zich nogal zenuwachtig.

De toezichthouders troffen een vacuĆ¼mapparaat aan en schakelden het Interventieteam Ondermijning in. Bij het verder bekijken van de woning werd onder andere een geldtelmachine aangetroffen. Ook lagen er zeer dure merkgoederen. De toezichthouders zagen bovendien een doos staan met daarin een wit poeder.
De politie werd ingeschakeld. Die hield de twee mannen aan op verdenking van het vervaardigen van harddrugs en witwassen. De politie heeft een doorzoeking gedaan in de woning. Daarbij zijn onder andere peilbakens, munitie en een geldbedrag aangetroffen. Het poeder bleek ruim 18 kilo aan versnijdingsmiddelen te zijn, bedoeld voor het vermengen van harddrugs. De verdachten zijn ingesloten. De burgemeester heeft besloten de woning met spoed te sluiten.

Wie het vermoeden heeft dat iets niet in de haak is, kan dat zoals gebruikelijk melden bij de politie of de gemeente. Wie anoniem wil blijven kan gebruikmaken van het anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem; zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur. Online melden is 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *