Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INLOOPAVOND INRICHTINGSPLAN HAVENDIJK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het definitieve inrichtingsplan voor de Havendijk in Schiedam-Gorzen wordt vanavond besproken tijdens een inloopmoment (Locatie Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68 D).

De gemeente Schiedam heeft de afgelopen tijd gesprekken gevoerd met onder andere de verschillende klankbordgroep(en) Havendijk en de bewoners van de Havendijk. Gezamenlijk is een inrichtingsplan gemaakt met als doel de reconstructie van de Havendijk. Dit definitieve plan wordt gepresenteerd tijdens de inloopbijeenkomst.

Tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u de tekeningen bekijken en in gesprek gaan met het projectteam van de gemeente Schiedam. Tijdens dit inloopmoment wordt géén presentatie gegeven. U kunt inlopen wanneer het u het beste uitkomt.

In het voorlopige Plan Aanpak Havendijk kreeg de Havendijk een middenberm van 3,5 meter met een geluidsscherm van 80 cm. Daarvoor moesten de parkeerplaatsen langs de Havendijk, de bebossing aan de noordkant en een van de twee fietspaden wijken. Vooral de toename van het zware vrachtverkeer over de Havendijk baart de bewoners grote zorgen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *