Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TOEKOMST BEJAARDENSOOS ROTTERDAM-PENDRECHT BLIJFT ONGEWIS

ROTTERDAM- Het is al maanden onduidelijk hoe de toekomst eruit ziet van activiteitencentrum de Zuiderkroon op Plein 1953 in Rotterdam-Pendrecht. Leefbaar Rotterdam (LR) kwam in maart met schriftelijke vragen, nadat de toenmalige fractie had begrepen dat in het bestek voor de nieuwe aanbesteding van het welzijnswerk de Zuiderkroon niet is opgenomen.

Van de zomer liet het stadsbestuur aan LR nog weten dat men grondig wil onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om de Zuiderkroon voor de wijk te behouden. In het licht daarvan dient onderzocht te worden welke mogelijkheden hiertoe voor handen zijn en welke voorwaarden en financiële middelen nodig zijn. Eind oktober zou dit duidelijk moeten zijn, maar nog altijd blijft het stil op de Coolsingel.

In 2016 en 2018 toen de Zuiderkroon bedreigd werd met sluiting is LR al eerder in de bres gesprongen om deze voor ouderen zo belangrijke voorziening te behouden. LR wil deze voorziening waar ouderen met elkaar kunnen eten, een klaverjasje kunnen doen of er gezellig met elkaar kunnen praten, graag behouden.

1 reactie op “TOEKOMST BEJAARDENSOOS ROTTERDAM-PENDRECHT BLIJFT ONGEWIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *