WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JONGENS (17 EN 19) GEWOND DOOR KOGELS ROTTERDAM-RUBROEK

ROTTERDAM- Twee jongens van 17 en 19 jaar zijn gewond geraakt bij het schietincident dat gisteravond plaatsgevonden op de Goudse Rijweg in Rotterdam-Rubroek. De daders wisten te ontkomen.

Het is even voor 20.30 uur als de politie een melding krijgt over een schietpartij. Er zou één man gewond zijn geraakt. Als de agenten aankomen, treffen zij inderdaad de 17-jarige gewonde uit Rotterdam aan. Al snel blijkt dat hij niet alleen is, als het tweede slachtoffer – een 19-jarige inwoner van Rotterdam – zich ook meldt bij de agenten met een verwonding. De jongens zijn nagekeken door een ambulance en ter plaatse behandeld aan hun verwondingen.

Meerdere getuigen hebben gezien dat er twee donkergetinte jongens wegvluchtten in de richting van de Crooswijkseweg. Wat er precies is gebeurd waardoor er is geschoten is nog niet altijd duidelijk, daarom vraagt de politie uw hulp. Heeft u een (deurbel)camera of dashcam en heeft deze beelden gefilmd tussen 20.15 en 21.00 uur op maandagavond 5 september in de omgeving Goudse Rijweg/Crooswijkseweg? Deelt u deze dan door te bellen: 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *