Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WANDEL- EN HARDLOOPRONDJE SPORTDORP ROTTERDAM-ZUID

ROTTERDAM- Het wandel- en hardlooprondje Stadionpark op Rotterdam-Zuid is weer een stukje dichter bij voltooiing. Op dit moment worden de Stadionlaan en de Buitendijk onder handen genomen. Er wordt gewerkt aan de herinrichting van de Stadionlaan en het aanleggen van het Rondje Stadionpark aan de Buitendijk. De werkzaamheden duren nog tot eind van dit jaar.

Aan de Buitendijk is gestart met het verwijderen van de oude deklaag, zodat het zogeheten Rondje-asfalt aangelegd kan worden. In dit asfalt zit een witte steensoort en door het te polijsten krijgt het een lichtere kleur. Het polijsten en het aanbrengen van de kenmerkende Rondje-belettering gebeurt in een latere fase.

Aan het einde van de Buitendijk, ter hoogte van de Sportcampus (zijde Olympiaweg), wordt een bankje geplaatst en verwijderen we de bestrating richting de voormalige boerderij. De Buitendijk is afgesloten als doorgaande weg naar de Olympiaweg, maar blijft wel toegankelijk voor bewoners en bedrijven en vanzelfsprekend voor de hulpdiensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *