Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INFORMATIEMARKT TOEKOMST UNILEVERTERREIN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Iedereen die wil meedenken en praten over de toekomst van het Unileverterrein in Vlaardingen is welkom tijdens een informatiemarkt op woensdag 11 september. Er wordt dan gesproken over het Concept Masterplan. Hoofdontwerper Jeroen Zuidgeest (Studio for New Realities) legt tijdens een presentatie en interview uit welke keuzes zijn gemaakt en hoe de ideeën, kansen en zorgen uit de eerdere bijeenkomsten zijn meegenomen. Hierna heeft u de gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken.

Bij panelen met verschillende thema’s kunt u vragen stellen en feedback geven op het Concept Masterplan. Daarnaast is men benieuwd of u zelf van plan bent initiatief te nemen in het gebied, bijvoorbeeld als ondernemer of huurder, of dat u tips heeft over wie hiervoor kunnen worden benaderd. Zo wordt gestart met het bouwen aan een levendige community van toekomstige bewoners, ondernemers en gebruikers.

Eind 2019 verlaat Unilever Research & Development na ruim 60 jaar haar campus in Vlaardingen. De nieuwe eigenaar Van Adrighem Group wil, samen met de gemeente Vlaardingen, het Unileverterrein ontwikkelen tot een dynamisch nieuw stuk stad, waar wonen en werken elkaar vinden en versterken. In de planvorming worden omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden uit Vlaardingen betrokken. De drukbezochte wandeling op 3 juli en de ontwerpsessie op 10 juli waren de eerste stappen in het participatietraject. De opbrengst van deze bijeenkomsten zijn in de zomer, samen met de resultaten van onderzoeken en andere input, verwerkt in het Concept Masterplan.
Datum: woensdag 11 september Tijd: ronde 1: 18.30 – 19.15 uur, vervolgens bezoek informatiemarkt ronde 2: 19.30 – 20.15 uur, vervolgens bezoek informatiemarkt Locatie: wordt na aanmelding per e-mail bekend gemaakt. U kunt zich inschrijven voor één van de twee rondes. Elke ronde begint met een presentatie / interview. Vervolgens kunt u de informatiemarkt bezoeken.

Aanmelden voor de Informatiemarkt kan tot uiterlijk 6 september via deze link: ‘ik meld me aan’. Hier geeft u ook aan welke van de twee rondes uw voorkeur heeft en met hoeveel personen u komt. Er is een maximaal aantal deelnemers. Daarom het verzoek om u vooraf in te schrijven. Zonder aanmelding kan men u geen toegang verlenen. Kent u een buurtgenoot die geen of weinig toegang heeft tot internet? U mag hen gerust als extra personen opgeven bij uw eigen inschrijving.

Meer informatie over de plannen voor de toekomst van het Unileverterrein en het participatietraject vindt u op www.toekomstunileverterrein.nl. Als u nu al vragen of opmerkingen heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@toekomstunileverterrein.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *