WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INBREKERS SCHIEDAM-GROENOORD IN BEELD

SCHIEDAM- De politie heeft beelden verspreid van de inbrekers die op 22 november toesloegen bij een flatwoning op het Lisztplein in Schiedam-Groenoord. Uit de flat zijn sieraden verdwenen. De woning is ook helemaal overhoop gehaald door de inbrekers. Er zijn beelden van de mannen die dit op hun geweten hebben.

De bewoonster verlaat op dinsdag 22 november 2022, vroeg in de middag, haar appartement. Uit de camerabeelden wordt duidelijk dat één van de inbrekers vanaf 13.45 uur de kust verkent. Hij draagt een zwarte jas, vermoedelijk van het merk Canada Goose. Op een bepaald moment doet hij zijn capuchon af en zijn gezicht is dan goed te zien. Hij komt opnieuw in beeld als hij achter een medeverdachte de trap oploopt.

Er lopen geregeld mensen in het trappenhuis voorbij dus hangen ze een beetje rond bij de woning en wachten ze op een geschikt moment om de deur in te trappen. Als dat is gelukt doorzoeken ze het appartement. Ze vertrekken om circa 14.10 uur en één van de daders draagt dan een tasje.

Rond 14.30 uur wordt de inbraak ontdekt en de bewoonster komt er even later achter dat er sieraden zijn verdwenen. Wie herkent één of beide inbrekers of heeft ze wellicht in het appartementencomplex gezien? Of wie heeft aanvullende camerabeelden van het duo?

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *