Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

IN HERFST BESLUIT TOEKOMST STADSKANTOOR SCHIEDAM

SCHIEDAM- Komend najaar beslist het gemeentebestuur over de toekomst van het Schiedamse stadskantoor. Bij het besluit spelen ook de huisvestingskosten mee van het ambtenarenapparaat. Wat ook wordt meegenomen zijn de huidige ervaringen nu ambtenaren vaker elders werken dan op het stadskantoor.

De conditie van het Stadskantoor is al onderwerp van gesprek en in dat licht wordt momenteel een werkplekonderzoek uitgevoerd om de wensen van medewerkers in beeld te krijgen. De beelden die de gemeente krijgt uit deze inventarisatie worden gecombineerd met de verwachtingen die er zijn voor de toekomst en uiteraard de ervaringen die zijn opgedaan door de lockdown met het werken op een andere locatie dan het Stadskantoor.

In november ging al een streep door het plan om een woontoren te maken van het stadskantoor. Ook het uitverhuizen van de ambtelijke organisatie naar de lege bibliotheek aan het Stadserf ging niet door. Uit diverse haalbaarheidsonderzoeken is duidelijk geworden dat het verbouwen van de kantoortoren tot woningen alleen mogelijk is tegen hoge kosten. Verder is er nog geen alternatief voor onder meer de huisvesting van de ambtenaren, de archiefruimte en alle vergaderfaciliteiten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “IN HERFST BESLUIT TOEKOMST STADSKANTOOR SCHIEDAM

  1. Mag ik een mooie locatie als onderkomen aangeven…??

    Er ligt een heel mooi blauw en oranje gebouw aan de Schie….helemaal klaar om voor deze criminele organisatie, de gemeenteraad uit Schiedam. wederom in ”lockdown” te gaan. Mooie tralies voor de ramen, de persoonlijke verraders van de beveiliging/politie de gehele dag lekker dicht bij je in de buurt om je bevelen op te kunnen volgen zonder vragen te stellen maar gewoon uitvoeren , precies wat deze mensen rechten schendende parasieten verdienen en ze kunnen gewoon lekker blijven zitten daar.
    Daar doen jullie de echte inwoners van Schiedam pas echt een groot plezier mee…!!!

  2. Ombouwen tot woningen en dat daar kosten aan zijn verbonden is logisch maar die zijn voor degene welke het object koopt en verbouwd en dus niet voor de gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *