WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

IN FEBRUARI MEER DUIDELIJK OVER VLAARDINGSE AANPAK HUISELIJK GEWELD

VLAARDINGEN- Vragen van de VVD over de aanpak van huiselijk geweld in Vlaardingen blijven voorlopig nog onbeantwoord. Het stadsbestuur wil de beantwoording van de vragen combineren met een stand van zaken/informatie over de regionale visie Geweld Hoort Nergens Thuis en het lokaal verbeterplan op 8 februari 2022.

De Vlaardingse VVD ziet wel wat in de campagne tegen huiselijk geweld van buurgemeente Schiedam.

Tijdens de slotbijeenkomst ‘Een vuist tegen huiselijk geweld’ (gehouden in de vorm van een webinar) op 30 november zijn de aanbevelingen van de Schiedamse raadswerkgroep tegen huiselijk geweld gepresenteerd. Tegelijkertijd met een aantal communicatiemiddelen als een magazine, flyer en diverse filmpjes. Naar aanleiding hiervan wil de Vlaardingse VVD van het eigen stadsbestuur weten of men kennis heeft genomen van de Schiedamse aanpak en acht het College van de haringstad een dergelijke aanpak om tot meer bewustwording te komen ook wenselijk en zinvol voor Vlaardingen?

Eén gedachte over “IN FEBRUARI MEER DUIDELIJK OVER VLAARDINGSE AANPAK HUISELIJK GEWELD

  1. Ja, veel werkgroepen, veel geitewollesokken bij elkaar en veel erover praten op peperdure vergaderingen terwijl er meer te doen is, Dat helpt hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *