Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

IDEEËN GEVRAAGD VOOR STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Inwoners van Vlaardingen kunnen meepraten over een nieuwe invulling van de Stadsgehoorzaal. De gemeente Vlaardingen heeft KADE40 en De Kroepoekfabriek de opdracht gegeven een onderzoek te doen naar de mogelijkheden voor deze nieuwe invulling. Om de ideeën van de stad waar mogelijk een plek te geven, houden zij de komende maanden zes spreekuren.
Locatie Kroepoekfabriek Vlaardingen
Wie ideeën heeft over het professionele programma, evenementen, de operationele invulling of de zakelijke kansen kan op woensdag 6 mei, 20 mei of 17 juni van 19.30 tot 20.30 uur terecht in De Kroepoekfabriek. Mailen kan naar info@kroepoekfabriek.nl.
Wie mogelijkheden ziet in kleinschalige (semi)professionele en amateuractiviteiten of educatieve projecten, evenementen en andere samenwerkingsverbanden op maatschappelijk en sociaal vlak kan zich aanmelden op maandag 20 april, 11 mei of 8 juni van 17.00 tot 18.00 uur in KADE40 via info@kade40.nl.

Wie interesse heeft, kan zich vooraf inschrijven onder vermelding van locatie en datum. Uiteraard kan altijd een e-mail gestuurd worden naar een van beide info adressen met ideeën en/of informatie. De Kroepoekfabriek en KADE40 zoeken voordelen in de kracht van samenwerken in de stad. Het plan moet voor alle Vlaardingers, verenigingen, cultuurliefhebbers, instellingen, bedrijven en artiesten veel kansen gaan brengen.