Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HVC HOEK VAN HOLLAND SLUIT SPORTPARK

Regelmatig zijn door mensen van HVC’10 groepen aangesproken op zaken als het achterlaten van rommel, fietsen op de velden en het een uur na zonsondergang nog steeds aanwezig zijn op de velden. Dit heeft  niet het gewenste effect gehad, waardoor tot de maatregel om het terrein permanent af te sluiten over is gegaan. Iedereen die niets te zoeken heeft op het terrein en zich hier toch bevindt is onbevoegd aanwezig en dus in overtreding. De politie is op de hoogte van de nieuwe regels.
Regelmatig zijn door mensen van HVC’10 groepen aangesproken op zaken als het achterlaten van rommel, fietsen op de velden en het een uur na zonsondergang nog steeds aanwezig zijn op de velden. Dit heeft niet het gewenste effect gehad, waardoor tot de maatregel om het terrein permanent af te sluiten over is gegaan. Iedereen die niets te zoeken heeft op het terrein en zich hier toch bevindt is onbevoegd aanwezig en dus in overtreding. De politie is op de hoogte van de nieuwe regels.
HOEK VAN HOLLAND- Het bestuur van de amateurvoetbalclub HVC’10 uit Hoek van Holland sluit het toegangshek tot het sportpark. Aanleiding zijn de grote hoeveelheden afval die op en rond de velden worden achtergelaten wanneer de club niet traint of speelt.

Het veld van HVC’10 wordt niet alleen bezocht door kinderen die er met heel veel plezier een balletje trappen. Ook ongewenste bezoekers weten het afgelegen terrein te vinden aan de Rondgang. Door het afsluiten van de velden hoopt de club verdere problemen te voorkomen.

HVC ’10 is ontstaan in 2010 na een fusie tussen vv Hoek van Holland en vv Hoekse Boys. Het eerste elftal begon in de Derde klasse en werd direct het eerste jaar kampioen, waardoor het vanaf het seizoen 2011/12 uitkomt in de Tweede klasse. In het seizoen 2013/14 werd de club tweede, en promoveerde via de nacompetitie naar de Eerste klasse. Het seizoen daarop, 2014/2015, eindigde de club als 11e en degradeerde via de nacompetitie naar de Tweede klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *