Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HUWELIJKSBOOT CORSO NAAR MAASSLUIS

MAASSLUIS- Tijdens het Varend Corso Westland op 5, 6 en 7 augustus trouwen maar liefst vier bruidsparen op de corsoboot van Poeldijk. Nooit eerder in de geschiedenis van het Varend Corso is het voorgekomen dat stelletjes officieel in de echt worden verbonden op een corsoboot. De trouwboot wordt een opvallende verschijning in het corso; afgewerkt met witte bloemen en een mooie huwelijksboog.

Het is bijzonder dat de boot als trouwlocatie door de gemeentes is erkend. Zowel de gemeente Westland als de gemeente Delft hebben speciale toestemming gegeven. De huwelijken mogen niet varend worden voltrokken, dus de boten worden tijdens de tocht even stilgelegd voor het officiële huwelijk. Bezoekers van het corso worden echter tijdens de vaart nog getrakteerd op leuke sketches.

Op vrijdag 5 augustus treden Vanity Seeder & Ricardo Martens in het huwelijk in Honselersdijk. Op zaterdag 6 augustus worden Sacha Meere & Marco van der Steen in Poeldijk in het echt verbonden. Voor Sacha en Marco is deze dag extra bijzonder: ze zijn beide ook jarig op 6 augustus. Tot slot halen koppels Philip Moot & Yang Yang en Deesie Dijkhuizen & Richard van den Berg op zondag 7 augustus in Delft hun boterbriefje. En dat allemaal op de bijzondere trouwboot van het Varend Corso, met recht een trouwlocatie om nooit te vergeten.

Zie ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *