Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HUURDERS WOONPLUS SCHIEDAM WELKOM BIJ SOBO

SCHIEDAM- Het Schiedams Overleg Bewoners Organisaties (SOBO) benadrukt dat de individuele belangen van de huurders van Woonplus, net als die van alle andere huurders zowel als kopers in heel Schiedam, nog altijd door het SOBO worden behartigd. Het SOBO reageert daarmee op kritiek van seniorenpartij OPS dat de Stichting Huurdersbelangenorganisatie Woonplus (HOW) momenteel nauwelijks bekend en bereikbaar is voor de huurders van Woonplus.

Het wegvallen van de gemeentelijke subsidie betekent niet dat aan de taak van het SOBO een eind is gekomen. Het SOBO blijft zich als vrijwilligersorganisatie onverkort actief inzetten voor de woonbelangen van alle Schiedammers.
 
Het SOBO verklaart zich bereid en is in staat om, zoals dat in het verleden gebeurde, op korte termijn ook opnieuw invulling te geven aan de collectieve belangenbehartiging van de Woonplushuurders en gaat daarover graag het gesprek aan.

Overigens loopt een bezwaar- en beroepsprocedure tegen het stopzetten van de subsidie.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *