RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MET HULPGOEDEREN NAAR SCHIEDAM

Laura, Alinda, Michiko, Larissa en Naminé uit Den Bosch.
Laura, Alinda, Michiko, Larissa en Naminé uit Den Bosch.
SCHIEDAM- De Stichting Net niet Genoeg in Schiedam-Groenoord is verrast met een trailer vol tweedehands spullen. Vijf meiden van de HBO-Verpleegkunde aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch kwamen afgelopen donderdag bij de stichting langs om het materiaal te overhandigen.

De meiden hebben in weer en wind spullen ingezameld voor hun Maatschappelijk Project. Kleding, speelgoed, woonaccessoires: volgens de stichting hebben ze echt enorm veel ingezameld waar weer heel veel mensen enorm blij mee kunnen worden gemaakt. De vrijwilligers konden ’s avonds ook hun ogen niet geloven. Net Niet Genoeg wil de meiden, maar ook alle mensen die spullen ingeleverd hebben, enorm bedanken voor deze bijdrage.

Stichting Net Niet Genoeg wil net dat beetje extra geven aan klanten van de Voedselbank Schiedam en alle andere inwoners van Schiedam die op- of onder de armoedegrens leven. De stichting werkt zonder een pasjessysteem en doet niet aan financiële controle: iedereen is welkom, mits aangemeld via een van de aangesloten organisaties, bedrijven of scholen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *