Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HULP AAN ‘GEZINNEN’ ILLEGALEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- In Schiedam wordt geijverd voor het bieden van voorzieningen aan asielzoekers zonder verblijfsvergunning in de stad. Zoveel wordt duidelijk uit de afhandeling van een brief van de stichting Meredia. De in Schiedam gevestigde stichting heeft een verzoek neergelegd bij de Tweede Kamer voor een tijdelijke verblijfsvergunning voor de illegalen, zodat de ongewenste vreemdelingen toch gebruik kunnen maken van zorg en ondersteuningsmaatregelen. Meredia spreekt daarbij ook over een aantal gezinnen in Schiedam.

Bij Vluchtelingenwerk Schiedam zijn twee samengestelde gezinnen van in totaal zeven personen in beeld. Er zijn voor de illegalen diverse procedures aangevraagd: verblijf bij partner, verblijf op basis van studie, herhaald asielverzoek. De procedures die wel in behandeling zijn genomen, hebben geen recht op voorzieningen opgeleverd. Verder is er een alleenstaande man die bij familie verblijft en wacht op de uitslag van zijn hoger beroep en geen recht heeft op voorzieningen.

De stichting heeft het over ‘statusloze vluchtelingen’. De gemeente vindt dat verwarrend. Statusloos betekent feitelijk zonder nationaliteit. Dat zou niet het geval zijn.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

10 reacties op “HULP AAN ‘GEZINNEN’ ILLEGALEN SCHIEDAM

 1. Waarschijnlijk verkeerde foto geplaatst bij onderwerp.
  Ik zie hier jolige jonge bruingebrande vakantiegangers lekker bijeen bezig met selfies maken tijdens een boottochtje.

  1. Ik ben bang dat dit de realiteit is en men kan zien , wat er werkelijk speelt onder bepaalde ” vluchtelingen ? ” , die eigenlijk helemaal geen vluchteling zijn .

 2. Dit gaat echt mijn pet te boven mijn neven zoeken al jaren een huis en pissen elke keer naast de pot. Ikzelf werk me uit de naad om mij en mijn kinderen het hoofd boven water te houden en deze zgn asielzoekers krijgen alles op een presenteer bordje aangereikt. En als ze hier zijn worden het drugskoeriers en rijden binnen de kortste keren in de nieuwste bolides, intimideren iedereen die in hun weg staan, hun kinderen die andere blanke kinderen terroriseren omdat ze een haat aan de westerse maatschappij hebben meegekregen van hun opvoeding thuis en van El Jazira die de godsganselijke dag op staat. Deze mensen worden gvd geholpen door de westerse maatschappij. Geef ze eens ongelijk ze kunnen hun haat prediken en lachen ons keihard uit omdat deze domme zgn multiculturele mensen hun alles geven wat ze maar willen. Ik was multicultureel ja dat was ik maar ik woon in een buurt waarbij ik letterlijk zie hoe jonge kinderen al gebrainwashed zijn tegen alles wat niet moslim is. En als wij tegen deze mensen ingaan zijn wij de asistisch en extreem rechts. De rekening komt nog mensen er komt een tijd dat wij blanke Nederlanders dit niet meer gaan tolereren want onze gastvrijheid heeft een grens en die wordt door zowel links als rechts ontnomen als ze deze ondankbare tuig binnen blijven laten komen. Dit is Nederland beste Nederlanders de braafste jongetje van de klas. Inmiddels kots ik op dit land en gaat er op mijn stembiljet een hele grote rode kruis. Niemand krijgt mijn stem

 3. Zo is t, terugsturen.
  Opvreters zonder toekomst.
  Gaat ons alleen maar geld kosten.
  We hebben zat schrijnende gevallen in onze eigen bevolking. Laten we die eerst maar helpen.

 4. Maar er is toch een plek waar ze opgevangen kunnen worden. Het uitzetcentrum op luchthaven Rotterdam, daar horen die illegalen thuis en dan zo snel mogelijk een enkele reis naar hun homeland.

 5. Ik heb Marokkaanse buren die altijd laten zien hoe gelovig ze zijn , terwijl hun eigen kinderen een stelletje criminelen zijn…….Ra Ra hoe kan dat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *