Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HUISKAMERFESTIVAL WESTLAND IN MAASDIJK

MAASDIJK- Een optreden in eigen huis bij maanlicht op zaterdagavond 13 april in Maasdijk.

Deelnemers wandelen onder het licht van de maan tussen huiskamers van gastvrije bewoners in Westland om de voorstellingen te bewonderen.Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen.

De activiteit start in Wijkcentrum Vitis Welzijn De Prinsenhof, Cornelis Houtmanplein 6, 2676XE Maasdijk. Alle mensen zijn van hartewelkom om deel te nemen. Wees er snel bij want vol is vol! De organisatie is in handen van de Cultuurverbinders. Onze kernwaarden zijn ontmoeten, beleven en verbinden. Wij bestaan al meer dan jaar 30 jaar!

Het programma:

In wijkcentrum Vitis Welzijn De Prinsenhof, Ontvangst met koffie en thee (18:45-19:15)

Huiskamer 1: Parsley Keltische muziek parsley.nl
Huiskamer 2: Arianne & Patrick Theater en muziek thuistoneel.nl

Huiskamer 3: Adrían Voogd Flamenco adrianvoogd.nl

Huiskamer 4: Tougou dougou Wereldmuziek tougoudougou.nl

Huiskamer 5: Marianne Nan Cabareteske verhalen mariannenan.nl
Huiskamer 6: Doolaard Country en Folk doolaardband.nl

Programmering onder voorbehoud van wijzigingen

PARTYcipatie in Wijkcentrum Vitis Welzijn De Prinsenhof: Afsluitend met drankje en hapje

De avond begint om 18:45 uur en eindigt rond 23:30 uur. De prijs is € 19,00 per persoon inclusief koffie/thee vooraf, de gidsen, dewandeling, drankje voor onderweg, de 6 optredens en hapjes en 2 drankjes na afloop. LET OP: de route is +/- 6 km wandelen. De eerste groepen vertrekken om 19:15 uur

Kaarten bestellen:

Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door € 19,00 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van deelname. Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.

Bedrijvensponsors zijn van harte welkom met unieke verbinding aan het project! Ook kunt u sponsoren bij TankstationPeut, Kruisbroekweg 3 in Naaldwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *