Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HUISKAMERFESTIVAL ‘MUZIEK BIJ DE BUREN VLAARDINGEN’ START

VLAARDINGEN- Zondagmiddag 2 februari 2020 presenteert Vlaardingen voor de derde maal wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren Vlaardingen is dat de optredens plaatsvinden in tientallen huiskamers verspreid door de hele stad. Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats.

Muziek bij de Buren is gestart zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar beter leren kennen. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Vlaardingen en maak je, binnen de intieme sfeer van de huiskamers, kennis met al het moois wat Vlaardingen op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Vlaardingse muzikaliteit en gastvrijheid. Door de intieme setting van de huiskamers ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers.

Meedoen met Muziek bij de Buren? Enthousiaste inwoners van Vlaardingen kunnen zich opgeven als huiskamer, muzikant, of als beiden! Inschrijven kan tot en met 1 december via de website van Muziek bij de Buren: www.muziekbijdeburen.nl

Organisatie Muziek bij de Buren Vlaardingen Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. De organisatie van Muziek bij de Buren Vlaardingen is in handen van enkele betrokken bewoners i.s.m. de Vlaardingse culturele instellingen en wordt ondersteund door meerdere lokale partners. Samen maken wij op 2 februari van Vlaardingen één grote huiskamer!

Praktische informatie

Datum: zo. 2 februari 2020 van 12:00 -18:00 uur Meer informatie en aanmelden: www.muziekbijdeburen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *